Vind simpele oplossingen voor problemen
Vind de oplossing voor jouw probleem!
Vraag niet beantwoord? Neem contact op met onze Klantenservice, zij helpen je graag verder.

Wat is een Welkomstpakket?

Een starterspakket koop je online of in onze winkel. Het bevat een simkaart inclusief aanvullende informatie. Het simkaart-Welkomstpakket die je hebt gekozen kan voorgeladen beltegoed met zich meedragen.

Welke tariefplannen zijn er?

Er is het Extra Tarief Plan en er is een SMART tariefplan.

Welk tariefplan heb ik?

Standaard zetten wij jou op het Extra Tarief Plan. Je bent altijd vrij om naar het SMART tariefplan over te stappen.

Wat is een Welkomstpakket tarief?

Het Welkomstpakket tarief refereert aan de tarieven die gerekend worden op het starterspakket, totdat de eerste opwaardering op de simkaart heeft plaatsgevonden. Hierna geldt het standaardtarief voor al het resterende beltegoed. Klik hier
 

Hoeveel beltegoed is voorgeladen op de Welkomstpakketten?

Als je Welkomstpakket beltegoed met zich meedraagt dan staat dit duidelijk aangegeven op het pakket. Is dit niet het geval, dan bevat je Welkomstpakket geen voorgeladen beltegoed.
Om het voorgeladen beltegoed te controleren stop je je nieuwe Vectone Mobile simkaart in de telefoon en bel je naar *102#.
 

Ik heb een nieuw Vectone Welkomstpakket. Van welk tarief maak ik gebruik?

Tot aan je eerste opwaardering maak je gebruik van het Welkomstpakket tarief. Als je Welkomstpakket geen voorgeladen beltegoed met zich meedraagt heeft dit geen betrekking op jouw situatie, omdat je vanaf het moment van opwaarderen automatisch gebruik maakt van het standaard tarief. Desalniettemin raden wij je aan om je simkaart direct op te waarderen, zodat je overschakelt naar het standaard tarief.
 

Wat gebeurt er met mijn Welkomstpakket beltegoed als ik opwaardeer?

Je verliest geen beltegoed. Het standaard tarief zal worden verrekend met je resterende of het zojuist opgewaardeerde beltegoed.